Pozíció

Szakágvezető

Csapat

Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia

Életkor

38 év

Lakóhely

Budapest

1999-ben kezdett el a CS-vel játszani, megfordult többek között a FoP és az Ancients csapataiban, valamint a legelső magyar válogatottban.
A félprofi játékot viszonylag hamar befejezte, 2005-től nagyjából már csak, mint hobbi tekintett az esportra,inkább a sportriporterkedés vitte el a fókuszt, az MTV-ben majd a Digisportban dolgozott és dolgozik most is.

2016 környékén kezdett el komolyabban foglalkozni az esporttal mint munka, de nem játékosként, hanem szervezőként, műsorvezetőként. 2018 óta a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia vezetője. Itt az első években főként az utánpótlás képzésen volt a hangsúly,így az elmúlt 4 évben minden bizonnyal ezen az e-sportképzésen vettek részt a legtöbben idehaza.

Az elmúlt 2 évben viszont már esportcsapatok menedzselésével és versenyeztetésével is foglalkoznak, a tavalyi évben 18 hazai versenyen összesen 11 érmet szereztek, közte 3 bajnoki címet. Emellett 150 Honvéd Kadétnak tartottak CS:GO edzésket, és beindították az Óbudai Egyetem 2 kredites e-sport tantárgyát, ahol már több mint 100 hallgatónak tartanak CS:GO és LoL oktatást.