Az Év Esportolója 2019
Gratulálunk a 2020-as
Év E-sportolója díjazottaknak!

Év E-sportolója online díjátadó gálaműsor

Idén is díjaztuk a 2020-es év kiemelkedő e-sport teljesítményeit.

Év E-sportolója díj

A hazai e-sport kiválóságainak elismerése

Hagyományteremtő céllal először 2014-ben került átadásra az Év E-sportolója díj, melyet az Esportmilla hívott életre, azon mintára, melyben a klasszikus versenyszámokat űző sportolókat is díjazzák. Célja a kiemelkedő magyar e-sportteljesítmények elismerése.

Példaképek a jövő generációnak

A magyarországi e-sportéletben versenyző játékosok és csapatok, a hazai e-sportot támogató vállalatok és versenyszervezők, tartalomgyártók és kommentátorok, valamint mindazok elismerése és történetük feljegyzése, akik a színfalak mögött fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy előre mozdítsák a magyar e-sportot.

Teljesítmény a sikerek mögött

A komoly nemzetközi és hazai sikerek kapcsán gyakran nem kerülnek előtérbe azok a részletek és háttértörténetek, melyek a kiemelkedő teljesítmények mögött rejlenek. Az e-sportra fordított órák ezrei, a gyakorlással, felkészüléssel, munkával töltött reggelek, délutánok, esték és éjszakák, a meghozott áldozatok. A díjjal erre is szeretnénk felhívni a figyelmet.

Díjazottak

A jelölés és a
szavazás menete

1. szakasz

A rövidlistás jelöltek kiválasztása.

A hazai e-sport és gaming közösség képviselői - illetve minden érdeklődő - egy nyilvánosan elérhető online felületen keresztül javasolhat csapatokat, valamint hazai és külföldi csapatban szereplő magyar játékosokat az egyes kategóriákban. A közösségi javaslatok mellet a szakmai zsűri is javasol jelölteket minden kategóriában. A javaslatok lezárása és összesítése után a zsűri kiválaszt kategóriánként minimum három, de legfeljebb öt jelöltet, ezzel kialakítva a rövidlistát.

Jelölés és a szavazás menete
2. szakasz

Szakmai értékelés és szavazás.

A szakmai csoport összeállítja a rövidlistás jelöltek 2020-es évre vonatkozó bemutatóanyagát. Az anyagok kiértékelése után a szakmai csoport tagjai minden kategóriában csak egy jelöltre szavazhatnak. A szakmai csoport tagjait a hazai e-sport játékosok és csapatok, a közösség, valamint az e-sport és gaming világát jól ismerő szakértők alkotják.

Év E-sportolója Díj 2019 - jelölés és a szavazás menete
3. szakasz

Közönségszavazás több kategóriában

A szakmai csoport által kiválasztott rövidlistás jelöltek közül a hazai e-sport és gaming közösség is megszavazza kedvenceit, illetve az általuk legeredményesebbnek és legjobbnak ítélt játékosokat, kommentátorokat. A közönségszavazáson előzetesen meghatározott, összevont kategóriák jelöltjeire lehet szavazni. Az a jelölt, aki a legtöbb szavazatot kapja, elnyeri az Év E-sportolója Díj 2020 Közönségdíját.

Év E-sportolója Díj 2019 - jelölés és a szavazás menete

ONLINE DÍJÁTADÓ

Eredményhirdetés és
díjátadó: március 30.

K&H Év E-sportolója díjátadó 2018

Online díjkiosztó az ismert helyzetre való tekintettel.

A 2020-as év kiemelkedő e-sport teljesítményeit idén is díjazzuk, de az eddigi hagyományoktól eltérően – a rendkívüli járvány helyzetben – egy online díjkiosztó keretein belül fogjuk átadni az Év E-sportolója díjakat.

Sok sikert kívánunk minden jelöltnek! Köszönjük a befektetett energiát és időt, amit gyakorlással, versenyzéssel és szervezéssel töltöttetek és vittétek a magyar e-sport hírét szerte a világban! Ez a díj és ez az esemény Rólatok szól!

Kapcsolat.

Amennyiben bármilyen kérdésed van az Év E-sportolója díjátadóval vagy a díjjal kapcsolatban, akkor kérjük, írj nekünk e-mailt.