Játék

Rainbow Six: Siege

Csapat

High Coast Esports

Életkor

21 év

Nyeremény (karrier)

2,38M Ft

Szavazatoddal támogathatod Juhász Gábort a közönségszavazáson! Kattints ide, hogy megtudd, hogyan működik a közönségszavazás, és melyik kategóriák jelöltjeire tudsz még szavazni!

DogeFather a 2020-as évben a Salamander játékosaként, és csapatkapitányként emelkedett fel az ország legnagyobb esportolói közé. Elsősorban support-flex pozícióban játszik, és emellett rengetegen a legjobb hazai IGL-nek tartják. Itthon legkiemelkedőbb eredménye az MNEB 2. szezonjának bajnoki címe, ahol emellett egyénileg is kiemelkedően a legjobb ratinget tudhatta magáénak. Hidegvérű játékának köszönhetően a legtöbb clutch, legjobb K/D és a legnagyobb túlélt kör-arány is az ő nevéhez fűződik, így természetesen a szezon MVP-je díjat is kiérdemelte. Az MNEB-en kívül több kisebb hazai bajnokságot is megnyert csapatával.

Nemzetközi szinten a Salamanderrel bejutottak a Challenger League-be, ahol szintén kiemelkedő teljesítményt rakott le az asztalra, itt is a legtöbb clutch az ő nevéhez fűződik, és habár a csapatnak végül nem volt szerencséje, ratingben is bekerült a 10 legjobb játékos közé.

Rainbow6 mellett, CoD Warzone-ban is kiemelkedő játékos, hisz Herkii és Hedsut társaságában sikerült megnyernie az első, komolyabb díjazással rendelkező magyar Warzone versenyt.

Kiemelt eredményei 2020-ban

European Challenger League 2020
4. selejtező
European Challenger League 2020
3. selejtező
European Challenger League 2020
2. selejtező
K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság II. évad
1. hely
Challenger League 11. évad
1-2. hely