A KiberMa című tech/gaming/esport heti magazinműsor 2018. március végén indult el. Hetente, csütörtök esténként fél órás időtartammal fut, jelenleg 20:40-es kezdéssel.

A fél órás műsoridőt 4-5 perces blokkokra osztották, részben szórakoztató  játék tesztek, e-sport rendezvények, részben pedig fontos és hasznos technológiai fejlesztések, például orvostudományi fejlesztések, hasznos appok a téma.

A műsor célja a létrehozásakor részben az volt, hogy egy olyan réteg felé is nyissanak a játékok világában, akik nem a tipikus Twitch vagy Youtube nézők, és valamiért ez a kultúra tőlük távolabb állt, de mégis felkelti az érdeklődésüket ha hallanak róla.

Valamint például olyan szülők felé, akiknek tinédzser korú gyerekeik vannak, akik persze sokat játszanak, és rajonganak az e-sport iránt, de a szülők nem tudják miről szól az adott játék, szeretnének ők is lépést tartani és megérteni mivel foglalkozik a gyerek.
Elsősorban nem azt a réteget próbálták megcélozni, akik már alapból érdeklődnek a gaming világ iránt, vagy ismerik azt, hanem azokat akikhez ezek a csatornák egyáltalán nem érnek el.

Jelenleg a KiberMa az egyetlen országos lefedettségű gamer műsor Magyarországon.