Scroll to top

A V4 Future Sports magazin fő célja az volt, hogy információt szolgáltasson a látogatóknak. Az oldalain szerepet kapott a rendezvény pontos térképe és persze minden helyszínről egy rövid leírás is, hogy mindenki pontosan megtalálja azt, amiért kilátogatott. Ezen kívül a pontos program is megjelent.

Az újságban ezeken kívül olyan témák jelentek meg, amik érdekesek lehetnek az e-sport veteránoknak, a gamer rajongóknak, de akár a szülők is megismerhették azt a világot, amiért a gyermekeik annyira rajonganak.

Az újságban a nemzetközi, a magyar gaming és e-sport világ egyaránt megjelent. Mélyinterjút készítettünk a Virtus.Pro legnagyobb, azóta már visszavonult csillagával, Pashabiceps-es, aki az első V4 Future Sprorts Festival alkalmával elhíresült mondatával szinte teljesen maga mellé állította a magyar tömeget. A hasábokon helyet kaptak a legeredményesebb magyar e-sport versenyzők, akik közül sokan a helyszínen is kinn voltak.

Ezen kívül, a külföldi vendégekre gondolva a magazin legfontosabb cikkei és interjúi angol nyelven is megjelentek. Ezen kívül Biró Balázs, az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesület elnökének köszöntőjét a V4 országok minden nyelvére lefordítottuk.