Scroll to top

Játék

Counter-Strike: Global Offensive

Életkor

22 év (Leszklaren)
20 év (DamilosK)

Lakóhely

Budapest (Leszklaren)
Baja (DamilosK)

Szavazatoddal támogathatod Maros Gergőt és Rimóczi Dávidot a kommentátor közönségszavazáson! Kattints ide, hogy megtudd, hogyan működik a közönségszavazás, és melyik kategóriák jelöltjeire tudsz még szavazni!
Maros Gergő

2017 nyarától angolul közvetített külföldi CSGO meccseket (ausztrál liga, ESEA MDL), majd 2018 februárjában PiciBear megkeresésére csatlakozott az Esport1TV csapatához. 1 hónap próbaidő után már rendes csapattag lett és a 2018-as V4 Future Sports Festivalon már stúdiós körülmények között is bizonyíthatott. Ezt követően rengeteg SEC CSGO mérkőzés és ESL mérkőzés hozható fel a neve mellé, majd 2018 novemberjében egy SEC CSGO meccs volt az első, ahol együtt kommentáltak Damilosk-kal. Ő is részt vett a 2019-es IEM Katowice Major közvetítésében, illetve nagy szerepet vállalt a 2019-es V4 Future Sports Festival-on is. Mindezek mellett oroszlán részt vállalt az MNEB első szezonjában, aminek az offline döntőjét oRoberto-val együtt közvetítették Győrben.

Rimóczi Dávid

2016 őszén kerültem be az Esport1 csapatába, mint cikkíró, ami nagyban megváltoztatta az életemet. Ami először csak hobbi volt, végül a foglalkozásom lett. 2018 nyarán az Esport1TV meghívásával kerültem először kommentátori pozícióba, ahol egy SEC League of Legends mérkőzést kommentáltam exnon társaságában. Már az első mérkőzés után tudtam, hogy ez egy új szerelem kezdete, egyből beleszerettem a munkába. Utána folyamatosan azon dolgoztam, hogy jobb legyek és fejlődjek. Az Esport1TV rengeteget segített ebben. Azóta már volt szerencsém két V4 Future Sports Festivalon is dolgozni, illetve a CSGO egyik legnagyobb versenyét – az IEM Katowice 2018-as majorét – is közvetíthettem a nézőknek. Számomra a legnagyobb dolog, amit eddig elértem, az a 2019-es V4 Future Sports Festivalon, a rengeteg néző előtti kommentálás volt. Részt vettem az MNEB első szezonjának közvetítésében is és jó dolog végig követni a hazai e-sport fejlődését. Még mindig úgy érzem, hogy rengeteget tudok fejlődni és szeretnék is, határ a csillagos ég.

Legfontosabb 2019-es események

K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság I. évad – CS:GO Bajnokság: alapszakasz és rájátszás
IEM Katowice 2019 Major
ESL SEC – CSGO
ESL Pro League Season 9: alapszakasz & rájátszás
Restart Fesztivál Zalaegerszeg
ESL One Cologne 2019
V4 Future Sports Festival 2019 – Magyar nemzeti döntő
V4 Future Sports Festival 2019
ESL One New York
ESL Pro League Season 10: alapszakasz & rájátszás