Játék

eFootball PES 2021

Csapat

PMFC Esport

Életkor

33 év

Lakóhely

Orosháza

A Magyar E-sport Szövetség 2021-ben indította először útjára az IESF futballszimulátor világbajnokságának magyar selejtezőjét, mely egyben kvalifikálta a győztest a Európai Nemzetek Kupája versenyre is. Ezzel is szorosabbra fűzve a kapcsolatot az Európai E-sport Szövetség, a Nemzetközi E-sport szövetség és a versenyen résztvevő országok e-sport szövetségei között.

Magyarországot Keresztes Hunor – CUJO képviselte. Meglepetés játékosként bukkant fel a MondoConon megtartott IESF világbajnokság magyar selejtezőjén. A kétgyermekes családapa a 2021-es évben két nagy versenyen is képviselte hazánkat,

Ukrajnában ahol a bajnokságot az Európai Esport Szövetség (EEF) rendezte, a Nemzetközi E-sport Szövetséggel (IESF), az Ukrán E-sport Szövetséggel (UESF) és a helyi partnerrel, az Ukrán E-futball Szövetség együttműködésével, majd decemberben Szingapúrban következett a Global Esports Games eFootball 2022 eseménye, ahová a világ 32 országából érkeztek a selejtezőn legjobbnak bizonyult játékosok egy offline tornára.

Eredményei 2021-ben

IESF 13th World Championship – Magyar nemzeti eFotball 2021 válogatóverseny
1. hely
European Nations Cup – eFootball 2021
regionális selejtező csoport 3. hely