Játék

Hearthstone

Csapat

LvL Up Esport

Életkor

27 év

Lakóhely

Budapest

Szavazatoddal támogathatod Balázs Sebestyént a közönségszavazáson! Kattints ide, hogy megtudd, hogyan működik a közönségszavazás, és melyik kategóriák jelöltjeire tudsz még szavazni!

Balázs “Hulkeinstein” Sebestyén a magyar Hearthstone mezőny egyik legeredményesebb játékosa. Hat éve kezdett el játszani a Hearthstone-nal, kedvtelésből. Három hónap után már elérte a Legend rankot, azóta pedig majdnem minden hónapban szinte megismétli ezt az eredményt 2015-ben az első versenyét rögtön megnyerte a szegedi Fireside Gathering formájában, majd néhány hónap múlva megvédte a címét.

A LvL Up Esport büszkesége már hosszú évek óta stabilan ott van a legjobbak között, amelyet több trófea bizonyít. A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első és második évadát magabiztosan húzta be, ezzel sikerült megvédenie a bajnoki címét. Az e-sportot nemcsak versenyzőként űzi, hanem szakemberként is vizsgálja. Az eltelt évek eredményes versenyzésének eredményeképpen már tavaly is jelölt volt az Év Esportolója legjobb RTS/kártyajátékos díjra.

Eredményei 2020-ban

K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság II. évad – Hearthstone Bajnokság
1. hely
K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság II. évad – Hearthstone Bajnokság alapszakasz
3. hely
I. COG Esports Hearthstone Challengers
legjobb 16