Játékok

Dota 2, FIFA 20, Rainbow Six: Siege

Életkor

33 év

Lakóhely

Budapest

Szavazatoddal támogathatod Debreceni Pétert a kommentátor közönségszavazáson! Kattints ide, hogy megtudd, hogyan működik a közönségszavazás, és melyik kategóriák jelöltjeire tudsz még szavazni!

A kommentátori szenvedély gyermek korától kezdődően jelen volt az életében, e-sport vonalon azonban csak 2014-től látható. TZeus a Dota 2-vel kezdte pályafutását, de azóta rendszeresen kipróbálja magát a FIFA-sorozatban és a Rainbow Six: Siegeben is. Elvégezte a TV2 Akadémián a sportkommentátori szakot, egy rövid időt eltöltött a Digi Sportnál, és 2018 óta hostként is kipróbálta magát.

2019-ben a számos kommentátori feladata mellett a V4 Future Sports Festival Fortnite színpadán mint műsorvezető felelt a hangulatért.

Nevéhez köthető szinte minden hazai DOTA2 és FIFA verseny kommentálása, valamint a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság mérkőzésein Rainbow Six Siege játékban hangját és tudását adta a műsorhoz. A DOTA2, a FIFA és az R6S közösségnek is aktív tagja, az Esport1 keretein belül mindhárom játéknak szakírója.
Már két alkalommal is elnyerte az Év Esportolója díját.

Legfontosabb 2019-es események

V4 Future Sports Festival 2019 – Fortnite Bajnokság
K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság I. évad – Rainbow Six: Siege osztályozó kupa
K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság I. évad – Rainbow Six: Siege rájátszás
FIFA HPCL: rendszeres heti közvetítések
FIFA FUT CUP 2019
FIFA HPCL döntő
MLSZ – HUNESZ offline megjelenések
HUNESZ Masters