Játék

Rainbow Six: Siege

Életkor

19 év (B3RC1)
18 év (AdamB)

Lakóhely

Miskolc (B3RC1)
Budapest (AdamB)

Szavazatoddal támogathatod Baracsi Ádámot és Varga-Molnár Bertalant a kommentátor közönségszavazáson! Kattints ide, hogy megtudd, hogyan működik a közönségszavazás, és melyik kategóriák jelöltjeire tudsz még szavazni!
Varga-Molnár Bertalan

Megjelenése óta játszom az R6-tal, harmadik éve szerepelek kommentátorként is. Itthon vezető streamer és content creator vagyok a játékban, ennek köszönhetően jelentős produkciós ismereteim is vannak, melyeket adásainkban is hasznosítok. Legnagyobb projektem a saját szervezésű GamingIsFun kupa volt.

Baracsi Ádám

A játékot első évének végén kezdtem el játszani (2016 vége), és 2017 nyara óta vettem részt amatőr Xboxos kupák szervezésében, melyeken kommentátorként is részt vettem. 2018 nyarán a harmadik ilyen kupánk után keresetek fel és hívtak meg az első E1TV-s Siege caster csapat alapításakor, melynek azóta is tagja vagyok.
Párosunk mindkét tagja hozzájárul a közösség építéséhez a kommentáláson kívül is, Berci például videókat is csinál, melyben akár a profibb csapatokat támogatja, vagy kezdő játékosoknak ad tippeket, illetve online adás folyamán a streamet, és minden velejáróját is ő kezeli. Ádám néha cikkeket ír, interjúkat készít játékosokkal, illetve nemzetközi felületekre is eljuttatja a magyar bajnokságokat, kupákat, streameket (Rainbow6 official discord, SiegeGG, stb), illetve mindketten aktívan részt vesznek statisztikák gyűjtésében és prezentálásában.

Legfontosabb 2019-es események

K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság I. évad – Rainbow Six Siege Bajnokság
Rainbow Six: Siege Pro League
Six Invitational 2019
K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság II. évad – Rainbow Six Siege Warmup Kupa döntő