Az Illés Akadémia már több mint tíz éve foglalkozik a fiatal sportolók, futballisták nevelésével. Az Illés Akadémia a már két éve tevékenykedő Spirit Esports-ot integrálta magába a 2020-as szezonra. Az eredeti csapat 2018-ban alakult, folyamatosan jelen van a magyar esport legmagasabb színterein. Eddig PUBG, APEX, Rainbow 6: Siege és FIFA csapatokat és játékosokat alkalmazott. Az elmúlt években ez a lista League of Legends csapattal bővült.

Az akadémia hazánkban kiemelkedő hátteret biztosít az e-sport játékosoknak, nem csak technikai de fizikai és mentális szinten is. Személyi edző, dietetikus, sportpszichológus, rehabilitációs specialista, is a játékosok felkészülését segíti.

“Az akadémiánál hisszük, hogy megfelelő nevelés és struktúra mellett egészséges és mentálisan felkészült tehetségeket nevelhetünk ki a digitális sportok világában is, de legfőképp a szakértő stábnak és profi körülményeknek köszönhetően a negatív behatásokat és veszélyeket is minimalizálni lehet ebben a modern kor alkotta újkeletű tevékenységben”– fogalmazott Tóth Miklós, az Illés Akadémia menedzsere

CS:GO eredményeik 2021-ben

K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság III. évad
7. hely
Unibet Gamer CUP #2
1. hely
Stay and Play
TOP 4
Digital Warriors LAN Finals
csoport 3. hely

Rainbow Six: Siege eredményeik 2021-ben

K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság III. évad
4. hely
Paddock League
4. hely
Alienware Siege Showdown
2. hely
Elite Cup
2. hely
Stay & Play Cup
2. hely

League of Legends és iRacing eredményeik 2021-ben

K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság III. évad – League of Legends
5. hely
K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság III. évad – iRacing
19. hely