Scroll to top

Pozíció

Tulajdonos

Csapat

Salamander Gaming

Életkor

29 év

Lakóhely

Miskolc

Mátét megkértük néhány szóban mondja el, miért kezdett el a mára már sikeres Salamander csapatával foglalkozni.

“Az E-sportra mint befektetés az 1. MNEB során figyeltem fel. Kicsit beleásva magam, határozottan meglepett az E-sport jelenlegi szintje, elérése, értéke és növekedési potenciálja. A testvérem régóta ennek a világnak a része, mint profi játékos és meggyőző lelkesedéssel vezetett be engem is. Sok mindenben támaszkodva rá folyamatosan alakult ki bennem a célvízió és tettünk meg közösen lépéseket annak elérésében.

Rövidtávú tervünk volt a hazai vezető szerep betöltése azon játékokban, amikben érdekeltségünk, csapatunk van, majd a nemzetközi színterén is bizonyítani és a hazai közösséget teljesen megnyerni. A nemzetközi sikerekhez, viszont az alapfeltételek megteremtéséről szólt a tavalyi év.

Ehhez nagyon fontos volt, hogy a játékosok ne csak önszántukból alkossanak csapatot, hanem szerződéssel is meglegyen az a jogi keret, ami biztosítja az egységet. A jogi személyiség és munkaszerződés meghozta a hosszútávú együttműködést és csapatunk változatlan felállással dolgozott végig 2019-ben.

Úgy gondolom, hogy a befektetésként az E-sport nagy rizikófaktorral rendelkezik, de bízom benne, hogy a sok munka, amit 2019-ben beletettünk a szervezetbe, csapatokba, az idén mindenki számára egyértelmű példaértékű teljesítmény lesz.”

A szervezet CS:GO csapatának eredményei 2019-ben
K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság I. évad – CS:GO Bajnokság
3. hely
MSI Gaming Arena 2019 – 2. európai nyílt selejtező
1. hely
V4 Future Sports Festival 2019 – magyar selejtező
1. hely
DreamHack Open Winter 2019: European Open Qualifier
17. hely
Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Warm Up kupa
1. hely
WESG 2019 Central Europe & Iberia: Open Qualifier
3-4. hely
Intel Extreme Masters XIV – World Championship: European Open Qualifier
17. hely