Scroll to top

A BP Five 2018 decemberében alakult azzal a céllal, hogy Magyarországon először professzionális és fizetett játékosokat alkalmazzanak, ezzel elősegítve a magyar e-sport gazdasági fejlődését is. Az alapítók között gazdasági szakemberek, sportszakértők, e-sport szakértőt is találunk, de munkájukat további marketing és e-sport szakemberek is segítik.

Ennek köszönhetően, megfelelő anyagi bázissal, gazdasági tervvel vágtak bele, hogy megvalósítsanak itthoni környezetben is, a nyugaton, és keleten már honos, vállalkozás keretein belül működő e-sport szervezetet. A BP Five nemcsak anyagilag, hanem mind szakmailag, mind mentálisan támogatást nyújt a csapatainak. Rendelkezésükre áll edző, marketing támogatás, pszichológus.

2019-ben mind a magyar, mint a nemzetközi porondon megállták a helyüket, offline és online környezetben egyaránt. A magyar nemzeti esport döntőjéig gyalogoltak szinte veretlenül. Mindezek mellett a BP Five egy gazdasági vállalkozás, akik elsőként adtak Magyarországon ellentételezést a játékosaiknak.

Pubg, CS:GO, és Rainbow Six Siege csapatukkal egyaránt a magyar élvonalban küzdenek, ezzel a folyamatos bővüléssel, ma hazánk egyik legeredményesebb szervezetévé nőtték ki magukat.

A CS:GO csapat eredményei 2019-ben

MNEB Magyar Nemzeti Esport 2018/19 2. hely