Játék

FIFA22

Csapat

Jelenleg nincs

Életkor

26 év

Lakóhely

Győr

A jelenleg 26 éves Borkai Ádám sérülései miatt már 2017-ben befejezte labdarúgó-pályafutását, korábban a Győri ETO FC és a Gyirmót FC Győr játékosa volt.

2020 februárban sikerült felülkerekednie Gabinhón, aki akkoriban az AFC Ajax FIFA játékosa volt. Első offline versenyén, a nyáron megrendezett TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál FIFA bajnokságán a második helyen végzett. A rendezvény később még fontosabb szerepet játszott Ádám életében, ugyanis a verseny után a spanyol Ravens Esports Club felfigyelt a magyar játékosra, majd októberben leigazolta.

Részt vett továbbá a HUNESZ FIFA Masters sorozaton, a Megyék Csatáján megszerezte a 3-4. helyet, illetve másodmagával Magyarországot képviselte a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség első alkalommal megrendezett nemzetközi e-sport bajnokságán (FISU eSports Challenge).

2021-ben A Division Rivals-en keresztül sikerült bejutnia a legjobb 320 játékosa közé a Kelet-Európai régióban, ezáltal jogot szerzett az EA Sports Global Series FIFA 22 versenysorozat első selejtezőjére.

Molnárgabóval magyar válogatottként a FIFAe Nations Cup európai selejtezőjének másodosztályának 6. helyén végzett.

Eredményei 2021-ben

TippmixPro Magyar E-Sport Fesztivál
1. hely
Hunesz FIFA Masters
1. hely
NGES MEB FIFA
2. hely
Legjobb világranglista helyezés
280. hely
FGS eChampions League
76. hely
FGS 2vs2 Milan Open
17. hely