“Az egyesületet azzal a céllal hoztuk létre, hogy e-sportban tehetséges fiatalokat fedezzünk fel, akiknek a karrierjét a kezdetektől menedzseljük és elősegítjük fejlődésüket. Legyen szó akár csapat, akár egyéni “sportágakról”, mi megtaláljuk a módját, hogy versenyekre járva, bootcampeket biztosítva vezessük őket egyre feljebb az e-sport világában, ezzel értékes tagjává válhasson a gamer társadalomnak.

Számunkra a megfelelő e-sportoló, nem csak az adott játékban kell, hogy megmutassa tehetségét, hanem fontos, hogy alázattal, fejlődni akarással álljon az edzésekhez és az egész esporthoz. Mint egy profi sportoló, tudnia kell saját magával versenyezni, a saját teljesítményén eltökélten, és folyamatosan javítani.“

Egyesületüket a folyamatos fejlődés, és a szakmai építkezés jellemzi, ennek eredményeképpen az elmúlt évben számos csapattal szerepeltek nem csak a hazai hanem nemzetközi szinten is Valorant, FIFA, PUBG Mobile és CS:GO játékokban.

Utóbbi esetében játékosaik kivívták a Magyar E-sport Válogatott a Team Hungary tagságot. A BEE-vel kapcsolatban mindenképpen meg kell említeni, komoly részt vállaltak a VaJáK azaz a Videojátékos Kompetencia Mérés program fejlesztéséből.

CS:GO eredményeik 2021-ben

TippmixPro E-sport Fesztivál
2. hely
Digital Warriors #1
2. hely
Digital Warriors #2
2. hely
Digital Warriors: Cold War
2. helyezés
TippmixPro CS:GO Masters
3. helyezés
Magyar Esport Bajnokság
3. hely
IESF 13th World Championship – Magyar nemzeti selejtező
2. hely
NGES Elite Cup
3-4. hely
ESEA Intermediate #39
2. hely
European Development Championship Season 2
TOP 32
ESEA Open #36
21. hely
Khamsa Counter-Strike: Global Offensive Tournament
TOP 8

VALORANT és FIFA eredményeik 2021-ben

K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság – VALORANT
3. hely
HUNESZ FIFA Masters
TOP 8