Scroll to top

Játék

Esports WTCR

Csapat

M1RA Motorsport

Életkor

25 év

Lakóhely

Budapest

Szavazatoddal támogathatod Báldi Gergőt a közönségszavazáson! Kattints ide, hogy megtudd, hogyan működik a közönségszavazás, és melyik kategóriák jelöltjeire tudsz még szavazni!

Fiatal kora óta részt vett különböző online szimulátor bajnokságokban, ahol eredményeinek hála gyorsan a magyar szimulátoros közösség egyik legismertebb pilótájává vált.

Virtuális versenyzői pályafutásának első csúcsát a Simraceway által szervezett időfutamon elért győzelem jelentette, aminek következtében egy 2 napos Mitsubishi Lancel Evo X teszten vehetett részt a többek között NASCAR-ból is méltán ismert Sonoma Raceway-en. Ezek után folytatta a szimulátorozást.

2019-ben a WTCR Esport bajnokságában végre célba ért. A sepangi pálya virtuális változatán zárult az online bajnokság, ahova Báldi Gergő az összetett éllovasaként érkezett meg, köszönhetően a Nordschleifén, Suzukában és Makaóban aratott győzelmének.

A M1RA tehetsége pedig nem is engedte ki a kezéből a vezetést: az első futamon harmadik lett, míg a másodikon tizedik, ez pedig elegendő volt ahhoz, hogy 80 pontos előnnyel behúzza az online bajnoki címet.

WTCR eredményei 2019-ben

Esports WTCR Championship (online)
1. hely
Esports WTCR Championship Finals (offline)
9. hely

Pontszerző helyezések 2019-ben

Hungaroring
127 pont
Slovakia Ring
85 pont
Zandvoort
144 pont
Nordschleife
167 pont
Suzuka
186 pont
Macau
191 pont
Sepang
142 pont